Teatermenuen Tæppefald

Foto: Sean Bodin

Art Works #3 // Lørdag d. 4. februar + søndag d. 5. februar // Tidspunkt følger i januar // 

Det andet Scenarie præsenterer forestillingen TÆPPEFALD, som byder på en teatermenu med 10 sjove, skøre og skrupumulige scener fra virkeligheden. En række modige mennesker har nemlig givet os lov til at sætte deres liv à la carte.

Et æggeur stilles til 15 minutter, og herefter kan publikum råbe deres bestillinger op til de fire skuespillere, som huhej serverer scenerne. Når uret ringer, stopper serveringen!

tæppefald3

Tæppefald har tidligere spillet i en længere version på Vildskud Teaterfestival 2015, i Skuespilhusets foyer under CPH-Stage 2016 og senest på Teatret ved Sorte Hest i sommeren 2016.

»Det andet Scenarie inviterer til en hæsblæsende teatermaraton.  Undervejs oplever vi denne perlerække af små, virkelige historier hænge på rad og række, stå i kø for at blive fyret af og løbe om kap med tiden. I løbet af  blot 45 minutter får vi indblik i en sand mangfoldighed af øjeblikke af levet liv, fortolket og performet igennem en bred vifte af genrer og virkemidler. Højrøstet og hviskende. Skrigende og syngende. Dansene og drømmende. Der er frit slag fra menukortet. Men man skal råbe højt for at blive hørt, for vi vil alle sammen være med til at bestemme.«

– Peter Rafn Dahm, jurymedlem på Vildskud Teaterfestival 2015