Firmaer

Her finder du information om workshops rettet specifikt mod firmaer. Under Workshops kan du læse mere om vores undervisningsform og tankerne bag.

Vi laver workshops til firmaer, der ønsker at give deres medarbejdere en alternativ arbejdsdag, hvor de skal ud af boksen og ind i et rum, hvor både det menneskelige og faglige er i centrum. Vores workshops giver arbejdspladsen et skud menneskelig energi, og farvede post-its, siddesår og mødekalendere er bandlyste. Vi bruger det bedste fra teatrets verden for at blive klogere på os selv og hinanden, og her er humor en central spillebrik.

Vi tilbyder i øjeblikket fire forskellige workshops:

En workshop i forumteater, som sætter fokus på hverdagssituationer på arbejdspladsen. Der bliver mulighed for at genoptage scenarier, hvor I havde det rigtigt godt, men også scenarier, hvor der er opstået problemer, som har været svære at løse. Med denne workshop vil vi hjælpe deltagerne til at skabe en arbejdsplads med åbenhed og vidensdeling.
Hvordan kan man blive endnu gladere for sin arbejdsplads, og hvor kan man både give og få hjælp og gode råd?

En workshop i kropssprog lader deltageren udforske sit eget og kollegernes kropssprog. Vi kan ikke ikke-kommunikere, og selvom vi for en gang skyld lader tungen hvile, plaprer vores kroppe løs. Kropssprog kan være mange ting, og vi kan bruge det ubevidst eller med fuldt overlæg. Vi sætter i en række øvelser fokus på de nonverbale signaler, hvor vi også vil give fast håndtryk til manipulation og kropslige knep.

En autobiografisk workshop, hvor deltagernes personlige historier, oplevelser og hverdagstanker er i fokus. I denne workshop handler det om at lære mennesket bag den måske travle og kaffeafhængige kollega at kende. Vi har alle en historie, som hele tiden er i udvikling, og igennem øvelser skal deltagerne lærer hinanden bedre at kende både i det store og det små. Ved du, om din kollega har tatoveringer, læser tegneserier, er overtroisk eller nogensinde har givet en autograf?

En teambuilding-workshop, hvor vi fokuserer på at styrke samarbejdet mellem dig og dine kolleger. I skal på jagt efter hinandens styrker og svagheder i leg, øvelser og konkurrencer med fordybelse, åbensind og tillid som nøgleord.
Tør du lade en kollega føre dig rundt i et sanserum med bind for øjnene, eller vil du finde ud af, om dine kolleger stoler på dig, når de lader sig falde?

Hvis du er nysgerrig, vil vide mere,  eller har du din helt egen idé til en workshop, er du velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyr gerne workshops, så de passer til dine behov.