Konfirmander

Her finder du information om undervisning rettet specifikt mod konfirmander. Under Workshops kan du læse mere om vores undervisningsform og tankerne bag.

I vores konfirmandworkshop arbejder vi med ritualer som teater og omvendt. Vi beskæftiger os blandt andet med tanker om liv, fødsel, kærlighed, køn, spisning, skyld, glæde, tilgivelse og død, som alle er vigtige elementer i vores liv med hinanden og på rejsen mod at blive voksen. Alt dette kaster vi ind i en autobiografisk workshop, hvor det er elevernes egne historier, følelser og hverdagstanker, der skal på banen. Vi skal bruge kirkerummets mange kroge til små iscenesættelser af konfirmandernes historier, hvor de samtidig vil lære hinanden og sig selv bedre at kende i både småt og stort.

Hvis du er interesseret i at booke et undervisningsforløb, er nysgerrig eller har din helt egen idé til en workshop, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne en workshop ud fra dine egne idéer, så den er skræddersyet til netop dine behov.