Blomstermonstre – på eventyr i haven

Bag buske og træer dukker to venlige og eventyrlige blomstermonstre op, en elegant rose og en vild græsplante. De tager dig med på opdagelse i den smukke have og skaber et anderledes møde med naturen.
Monstrene udforsker, ordner og nyder haven og deler ud af små hemmeligheder.

Her dufter blomsterne lidt sødere, græsset kilder mod dine ben, og vi mærker den poesi og fantasi, naturen altid har gemt på, og som mange af H.C. Andersens eventyr er inspireret af; Snedronningen, Den lille Idas blomster og Hvad tidslen oplevede.   

De to Blomstermonstre er skabt med inspiration fra H. C. Andersens smukke og også humoristiske papirklip af planter og blomster samt en håndfuld eventyr, hvor naturen har en bevidsthed og en vilje – ligesom de to Blomstermonstre.


“Blomstermonstre – på eventyr i haven” blev produceret specifikt til H.C. Andersens Festivals august 2021, hvor det blev opført i H.C. Andersens barndomshjems have. Projektet er udviklet i samarbejde med Ville Vau – H. C. Andersens hus og støttet af H. C. Andersen Festivals.

Blomstermonstrene er skabt i samarbejde med scenograf Irene Kleisdorff Hougaard.

Opførelse: Performancen er skabt til at foregå udendørs og er baseret på improvisation og nærværende møder med publikum. Projektet fungerer godt som en løbende installation, hvor man kan gå til og fra, eller hvor man kan blive og opleve hele forløbet.
Varighed: 45 minutter
Målgruppe: Børnefamilier og andre barnlige sjæle
Pris: Kontakt ida@detandetscenarie.dk for spørgsmål om priser. Se også vores andre Monsterbesøg, hvor man bl.a. kan opleve popcornmonsteret og sæbebobbelmonsteret.