Tidligere projekter

I november 2017 havde vi premiere på vores ungdomsforestilling BIBELEN PÅ 45 MINUTTER, der, som titlen antyder, er en lynrejse gennem alle Bibelens 66 bøger, som er fyldt med spændende, sjove og lærerige historier. Forestillingen har nu været på to landsdækkende turnéer og spillet i over 30 kirker.

I august/september 2020 besøgte vi en række plejehjem med Magiske Monsterbesøg på plejehjem. Her kom tre humørspredende monstre på besøg med dans, bobler og blomster. Monsterbesøget er et projekt skabt i Corona-tiden, og giver en positiv fælles oplevelse for plejehjemsbeboere og deres pårørende.

I marts/april 2020 optrådte vi i Københavnske baggårde med performancen LysLevende. Optrædenen var skabt særligt til Corona-tiden, hvor man ikke kunne komme i teatret. Derfor bragte vi scenekunsten ud til folk, så de kunne opleve det fra deres vinduer og altaner.
Hvis du vil booke LysLevende så se mere HER.

I 2018-20 har vi optrådt til fastelavnsgudstjenester i Virum Kirke, hvor vi i samarbejde med præsten skruede en sjov, interaktiv og anderledes gudstjeneste sammen til børnene og deres familier.

I december 2019 optrådte vi på med Ole Lukøje-performance på H.C. Andersen julemarked i Odense. Med udgangspunkt i eventyret om Ole Lukøje skabte vi en stemningsfuld og interaktiv performance på markedspladsen, hvor både børn og voksne kom ind under de lysende paraplyer.
Hvis du vil booke en Ole Lukøje-performance så se mere HER.

Det andet Scenarie var i samarbejde med musikskaberne Skylacharybdis  en del af Kulturnatten 2017 hos Helligaandskirken i København. Vi skabte TROENS RUM, som var en performance i lys, lyd og dans. Her tog tre lysende væsner publikum med på en rejse ind i et rum, der udforskede troens mange facetter.

Vi har i både 2016 og 2017 været med på den fynske Heartland Festival ved Egeskov Slot. Her skabte vi stemningsfulde lysperformances, gakkede monsterscener og delte brunsviger ud til tømmermændsramte festivalgæster.
Hvis du vil leje vores monstre så se mere HER.

Teatermenuen TÆPPEFALD er en hæsblæsende teatermaraton fyldt med skøre, alvorlige og skrupumulige historier fra det virkelige liv. Forestillingen har spillet på Vildskud Teaterfestival 2015, i Skuespilhusets foyer under CPH-Stage 2016 og senest på Teatret ved Sorte Hest.

Vi har været del af det storstilede gade-event KøbenhavnerPassionen, der er et optog, som markerer langfredag i indre københavn i både 2015 og 2016. Vi var dels med i Helligaandskirken med lysperformance og operasang og dels skabte vi “En dans fra forstanden” på Domhuset med elektronisk live musik af “Silver&Steel”.

I vores performance LATENT mødtes lys, musik og menneskekroppe på ydersiden af KBH-Husets mure i 2015. Det handlede om netværk – dem imellem os, dem der forbinder os gennem digitale koder, dem vi skaber bevidst, og dem vi aldrig opdager, vi har sat i gang.

Trinitatis Natkirke i København var rammen om Sand – en forestilling om at vente i 2014. Her blev publikum i hold ledt ud på en teatervandring i kirkens afkroge, hvor de blev præsenteret for virkelige historier om at vente, afvente og forvente noget i livet.