Tidligere projekter

I november 2017 havde vi premiere på vores ungdomsforestilling BIBELEN PÅ 45 MINUTTER, der, som titlen antyder, er en lynrejse gennem alle Bibelens 66 bøger, som er fyldt med spændende, sjove og lærerige historier. Forestillingen blev taget så godt imod, at vi tog på turné i vinteren 2018/19, hvor vi besøgte mere end 15 kirker landet over. Lige nu er vi i gang med vores anden turné, og i denne omgang er der 16 kirker landet over på turnéplanen.

I december 2019 optrådte vi på H. C. Andersen julemarked i Odense. Med udgangspunkt i eventyret om Ole Lukøje skabte vi en stemningsfuld og interaktiv performance på markedspladsen, hvor både børn og voksne kom ind under de lysende paraplyer.

Det andet Scenarie var i samarbejde med musikskaberne Skylacharybdis  en del af Kulturnatten 2017 hos Helligaandskirken i København. Vi skabte TROENS RUM, som var en performance i lys, lyd og dans. Her tog tre lysende væsner publikum med på en rejse ind i et rum, der udforskede troens mange facetter.

Vi har i både 2016 og 2017 været med på den fynske Heartland Festival ved Egeskov Slot. Her skabte vi stemningsfulde lysperformances, gakkede monsterscener og delte brunsviger ud til tømmermændsramte festivalgæster.

Teatermenuen TÆPPEFALD er en hæsblæsende teatermaraton fyldt med skøre, alvorlige og skrupumulige historier fra det virkelige liv. Forestillingen har spillet på Vildskud Teaterfestival 2015, i Skuespilhusets foyer under CPH-Stage 2016 og senest på Teatret ved Sorte Hest.

Vi har været del af det storstilede gade-event KøbenhavnerPassionen, der er et optog, som markerer langfredag i indre københavn i både 2015 og 2016. Vi var dels med i Helligaandskirken med lysperformance og operasang og dels skabte vi “En dans fra forstanden” på Domhuset med elektronisk live musik af “Silver&Steel”.

I vores performance LATENT mødtes lys, musik og menneskekroppe på ydersiden af KBH-Husets mure i 2015. Det handlede om netværk – dem imellem os, dem der forbinder os gennem digitale koder, dem vi skaber bevidst, og dem vi aldrig opdager, vi har sat i gang.

Trinitatis Natkirke i København var rammen om Sand – en forestilling om at vente i 2014. Her blev publikum i hold ledt ud på en teatervandring i kirkens afkroge, hvor de blev præsenteret for virkelige historier om at vente, afvente og forvente noget i livet.