Om os

Foto: Anders Teibel//1983

Om Det andet Scenarie
Det andet Scenarie blev dannet i 2013 og består af  Marlene Kejser og Nanna Graugård Jessen. Vores kreative samarbejde startede under vores fælles studietid på Dramaturgi ved Aarhus Universitet.
Vi er siden gået i to meget forskellige retninger inden for kunst og kultur, men glæden ved teater, kreativitet og den gode fortælling har vi stadig til fælles. Vi elsker derfor at mødes i vores ’kreative partnerskab’, hvor vi via teaterworkshops, kunstproduktioner og andre kreative indfald nu bruger vores fagligheder, forskellige interesser og fantasi i Det andet Scenarie.


Nanna er uddannet dramaturg og arbejder freelance som dramaturg, projekt- og produktionsleder. Sidste år var hun festivalkoordinator for Aprilfestival 2018, som er Danmarks største teaterfestival for børn og unge, og senest har hun været kreativ produktionsleder på teaterinstallationen TOMRUM med teatret Carte Blanche. 

Nanna elsker at brainstorme over nye idéer og udvikle koncepter – især hvis processen indeholder post-it’s og slik. Hun har desuden en lille (i virkeligheden ret stor) iscenesætter i maven og agerer ofte instruktør på Det andet Scenaries forestillinger og performances.

 

Marlene arbejder som Kirke- og Kommunikations-medarbejder i Virum Kirke, hvor hun blandt andet laver drama med minikonfirmander og skaber visuelle og inddragende gudstjenester.

Ved siden af arbejdet i Virum har Marlene altid travlt med at planlægge teaterforestillinger og events, og ofte står hun selv på scenen. Det er blandt andet tilfældet, når Det andet Scenarie laver performances med dans og lys i forbindelse med musik- og byfestivaler.

 

 

Giv os et ‘like’ på Facebook, hvis du vil følge med i vores arbejde og se billeder fra vores seneste projekter.


CV for Det andet Scenarie

Igangværende: Teaterforestillingen BIBELEN PÅ 45 MINUTTER med landsdækkende turné

2017: Performancen “Troens rum – en performance i lys, lyd og dans” til Kulturnatten i København

2016-17: Pop-up-performances på Heartland Festival

2015-16: Teaterforestillingen TÆPPEFALD

2015-16: Dans og performance til KøbenhavnerPassionen

2015: LATENT – en danseforestilling på Teaterhusets husfacade

2015: Antimobnings-workshop for spejdere

2014 + 2016: Konfirmandworkshop i Vissenbjerg Kirke

2014: SAND – en forestilling om at vente

2014: Konfirmandworkshop i Ry

2014: Dramaworkshop Gern Skole

2014: Teaterworkshop for Filurens talentlinje 

Læs mere og se billeder fra tidligere projekter HER