LysLevende på plejehjem

LysLevende på plejehjem

Når mørket falder på går to performere og en violinist aftentur i lysende kostumer til lyden af klassisk musik. Performancen er stemningsfuld og oplagt til et aftenarrangement på plejehjem og hospice.

Optrædenen kan opføres, som I ønsker det og kan fungere både indendørs og udendørs. Det kan være i optogsform rundt på de forskellige afdelinger, det kan være i den fælles sal eller café, og det kan foregå udendørs, hvor beboerne kan se med fra vinduer og altaner. Foregår optrædenen indendørs, kan den også være interagerende med beboere og pårørende.

  • Pris for en udendørs optræden: fra 3.500 kr. ex. moms – alt efter antal af performere, evt. live-musiker samt antal af optrædener og transport (varighed ca. 20 min.)
  • Pris for en indendørs optræden rundt på hele plejehjemmet: fra 4.500 kr. ex. moms (varighed 45-60 min.)
  • Optrædenen kan begynde, når tusmørket falder på.

“Begejstringen og gensynsglæden var stor blandt beboerne og personalet, da Det andet Scenarie kom på besøg til halloween. Deres lysdans skaber så meget glæde og ro hos vores beboerne. De formår på den roligste og empatiske måde at få inddraget hver enkelt beboer med deres dans og klassiske musik. Alle synes, at det er en fantastisk magisk oplevelse, de leverede. Vi glæder os allerede meget til, at de kommer næste år”.

– Christel Gudik Rousing, Socialpædagog på plejehjemmet Lundehaven

Hvis du vil booke LysLevende, så kontakt Ida Fredericia på ida@detandetscenarie.dk

Medvirkende 
Performere: Ida Møntegaard Fredericia & Marlene Kejser
Violinist: Oda Hustad
Kostumer: Agnes Bjerre (Applaus Studio)