Magiske Monsterbesøg på plejehjem

Magiske Monsterbesøg på plejehjem

Magiske Monsterbesøg på plejehjem blev skabt, da vi fik støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen. Vi udførte projektet i samarbejde med Ældresagens lokalafdelinger i Ballerup, Ishøj og Brøndby.

Vi har nu besøgt en række plejehjem med vores optræden, og monstrene har fået en meget varm velkomst af både beboere og personale. Derfor vil vi gerne udbyde forestillingen til andre plejehjem.

Monsterbesøget er en eventyrlig, interaktiv og anderledes oplevelse for plejehjemsbeboere og deres pårørende, og de tre festlige, venlige og humørspredende monstre danser, blæser sæbebobler og deler blomster ud .

Med magiske monsterbesøg skaber vi en positiv fælles oplevelse for plejehjemsbeboere og mindsker for en stund følelsen af isolation og ensomhed, som erstattes af glæde og fællesskab. Vi ønsker at give plejehjemsbeboerne et pusterum fra corona-isolation og bekymringer i en ellers kaotisk og svær tid.

Optrædenen foregår udendørs, og interaktivitet og afstand til publikum tilpasses de forhold og forbehold, der er på de enkelte plejehjem – og altid i henhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Man kan også opleve optrædenen bag vinduer eller fra altaner – alt er muligt og fleksibelt.

For mere information og pris kontakt Ida Fredericia på idafredericia@gmail.com

Medvirkende 
Performere: Ida Møntegaard Fredericia, Linette Stamp Christensen, Anna-Olivia Christesen & Marlene Kejser
Afvikling: Signe Cæcilie Albeck Lausen
Kostumer: Irene Kleisdorff Hougaard